NË MAL TË ZI 91 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Që nga sot në mëngjes, u analizuan 66 mostra, ndër të cilat nuk pati rezultate pozitive. Të rikujtojmë se sot në mëngjes janë gjetur 6 persona të prekur me koronavirus. Në Mal të Zi, deri në orën 17:30min, 91 persona janë të infektuar me koronavirusin, COVID19.  Nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare janë 6.278 persona. Numri i personave të infektuar në Tuz mbetet i njëjtë, 32 persona. 

SHARE