KRIVOKAPIQ: QËLLIMI ËSHTË QË ÇDO QYTETAR TË JETOJË ME DINJITET

Kjo Qeveri vepron programisht, e jo politikisht, që çdo qytetar ta ndjejë cilësinë e jetës dhe të mund të jetojë me dinjitet në Mal të Zi, prandaj janë shqetësuese mesazhet e të gjithë atyre që dyshojnë në këtë, tha kryeministri Zdravko Krivokapiq. Krivokapiq tha se prandaj është i shqetësuar për mesazhet e të gjithë atyre që kanë shprehur dyshime për punën e Qeverisë.“Projektet Evropa Tani dhe Mali i Zi menjëherë thonë se ne nuk kemi kohë për të humbur, se kemi humbur shumë kohë dhe kjo është një mundësi për ta bërë Malin e Zi të ndryshëm me një rikuperim të shpejtë të përshpejtuar”, tha Krivokapiq. Ai shtoi se kjo që po ndodh në vitin e fundit është më se shqetësuese, sepse nuk ka qëndrim adekuat ndaj çdo qytetari individualisht, pavarësisht se ku jeton, dhe obligim është që në qendër të të gjitha ngjarjeve të vendoset qytetari.

SHARE