DO RIHAPEN PIKAT E VAKSINIMIT NË TUZ DHE GOLLUBOVC

Për shkak të interesimit të madh të qytetarëve për imunizim, Qendra Shëndetësore Podgorica do të rihapë pikat e vaksinimit në Tuz dhe Gollubovc, u njoftua nga ai institucion shëndetësor. Thuhet se orari i punës i këtyre pikave të vaksinimit gjatë ditëve të punës, do të jetë nga ora 14 deri në orën 20, ndërsa gjatë fundjavës nga ora 8 deri në orën 14. “Shtëpia e Shëndetit Podgorica vendosi të rihapë këto pika kontrolli për shkak të interesit të madh për imunizimin në këto zona dhe në këtë mënyrë ne mundësojmë që të gjithë ata që dëshirojnë të vaksinohen ta kenë atë mundësi në qendrën e tyre shëndetësore,” thuhet në deklaratë. Ata thanë se një interes i tillë i qytetarëve është inkurajues, prandaj ata po rihapin pikat e vaksinimit. “Me sjelljen e përgjegjshme, respektimin e masave epidemiologjike dhe vaksinimin, ne duhet t’i përgjigjemi rritjes së numrit të njerëzve të infektuar me virusin Covid-19 në Mal të Zi,” theksuan nga ky institucioni shëndetësor.

SHARE