ISHP: SHËNOHEN 67 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 608 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilat 67 rezultate ishin pozitive.

Dy vdekje u raportuan në pacientë nga Rozhaja dhe Plava.

Siç theksojnë nga ISHP, 92 pacientë janë shëruar nga infeksioni, kështu që numri i përgjithshëm i të shëruarve që nga 14 qershori është: 616.

“Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi është aktualisht 2038. Që nga fillimi i vitit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me koronavirus është 3016”, thuhet në njoftim.

SHARE