LEJOHEN TUBIMET PUBLIKE, KOPSHTET, SALLAT E LOJËRAVE, KINEMATË

Trupi Koordinues Kombëtar për Sëmundjet Infektive, vendosi me sugjerimin e Institutit të Shëndetit Publik që deri në 200 persona mund të marrin pjesë në të gjitha llojet e tubimeve, jashtë dhe brenda, në vende publike, përfshirë festimet e dasmave, funeralet dhe garat sportive.

Respektimi i masave në distancë fizike prej të paktën dy metrash është i detyrueshëm.

Gjithashtu, lejohet puna e disko klubeve/ bareve dhe klubeve te nates/ bareve të natës, si dhe lojërave për fëmijë është në përputhje me udhëzimet e Institutit të Shëndetit Publik, si dhe punën e kinemave, teatrove dhe kopshteve.

Lejet e trafikut, si dhe lejet për qëndrim të përhershëm dhe të përkohshëm dhe punë të të huajve, periudha e vlefshmërisë së të cilëve ka skaduar, konsiderohen të vlefshme deri më 1 korrik të këtij viti.

SHARE