QKMZ: ËSHTË VËSHTIRËSUAR RREZATIMI I I PACIENTËVE

Rrezatimi i pacientëve në Qendrën Klinike të Malit të Zi, është vështirësuar për shkak të  prishjes së përkohshme të aparatit të jashtëm të rrezatimit, kumtuan nga ky institucion shëndetësor.

Nga Qendra Klinike e Malit të Zi, thanë se shërbimi kompetent, me serviser të autorizuar, është duke ndërmerr të gjitha masat për ndreqjen e prishjes së aparatit sa më shpejt që të jetë e mundur.

Nga ky institucion apeluan te pacientët  që të kenë durim dhe mirëkuptim.

SHARE