PËR NDRYSHIMET NË LIGJIN PËR VETËQEVERISJEN LOKALE MË 5 MAJ

Kryetarja e Parlamentit të Malit të Zi, Danijella Gjuroviq, thirri mbledhjen e 27-të të Parlamentit të Malit të Zi për seancën e dytë të Sesionit të Parë të Rregullt (Pranveror) të enjten, më 5 maj.

Gjuroviq propozoi rendin e ditës në vijim për seancën:

  1. Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për vetëqeverisje lokale;
  2. Projektligji për ndryshimin e ligjit për administratën shtetërore;
  3. Zgjedhjet, emërimet dhe shkarkimet

Seanca do të mbahet në ndërtesën e Kuvendit të Malit të Zi, me fillim në ora 10:00.

SHARE