VELOVIQ: POLICIA KA REALIZUAR AKTIVITETE TË PLANIFIKUARA

Drejtoria e Policisë realizoi aktivitete planifikuese të planifikuara çdo ditë në territorin e Malit të Zi me qëllim që të sigurohet në mënyrë të vazhdueshme dhe plotësisht zbatimi i masave që janë marrë nga autoritetet shtetërore kompetente me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë së koronavirusit, tha drejtori Veselin Veloviq.

Veloviq, pasi anëtarët e policisë morën pjesë në një fushatë vullnetare për dhurimin e gjakut, tha se bota po përballet me një sfidë globale mbi pandeminë COVID-19, e cila tashmë ka pasoja të paparë për civilizimin.

Ai tha se përmes punës së përkushtuar, të përgjegjshme dhe të guximshme, si dhe të gjitha veprimtarive të përgjithshme profesionale, pjesëtarët e policisë kanë siguruar që sistemi dhe shteti të arrijnë rezultate të jashtëzakonshme.

“Mali i Zi ka bërë gjithçka që është e nevojshme dhe e domosdoshme përmes masave proaktive dhe në kohë për të mbrojtur shëndetin e të gjithë qytetarëve të Malit të Zi përmes aktiviteteve gjithëpërfshirëse,” tha Veloviq.

Ai deklaroi se ata besuan se gjaku i tyre do të shpëtonte jetën e dikujt dhe tha se anëtarët e Drejtorisë së Policisë do të organizojnë veprimtari vullnetare për dhurimin e gjakut në qytete të tjera të Malit të Zi.

SHARE