REGJISTROHET RRITJE E MADHE E INFEKSIONEVE ME COVID19

In this handout photo released by the University of Oxford samples from the coronavirus vaccine trials, from various parts of the country, are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në Mal të Zi sot është regjistruar rritje e madhe e infeksioneve me Covid 19, njoftojnë nga ISHP. Raportohet për 1.120 raste të reja si dhe 3 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 55 deri në atë 86 vjeçare. Numri më i madh i rasteve u regjistrua në Podgoricë 525, Kotorr 113, Tivar 86, ndërsa në Tuz u regjistruan 4 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 172 të infektuar. Rastet aktive janë 4255, nga të cilët 27 në komunën e Tuzit.

SHARE