KRIVOKAPIQ: NUK KA KALIM NË KATËR ORË PUNE, SINDIKATA TË LUFTOJË PËR TË GJITHË PUNËTORËT

Mali i Zi duhet të kalojë përmes rritjes dhe zhvillimit të përshpejtuar ekonomik dhe për ta siguruar këtë duhet të ketë një qasje inovative, të zgjuar, të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse, tha kryeministri Zdravko Krivokapiq. “Është një masë e çdo suksesi,” tha Krivokapiq në takimin vjetorme biznesmenët në Dhomën e Tregtisë. Kryetarja e dhomes ekonomike apeloi që të gjendet një zgjidhje për ruajtjen e industrisë së aluminit, tha se është e shqetësuar edhe për numrin e të papunësuarve. Dragan Bokan nga Bordi i Shoqatës Tregtare. Ai beson se zbatimi i programit “Evropa tani” nuk do të jetë i lehtë për një numër të madh biznesmenësh dhe se është dashur të futet gradualisht. 

SHARE