SHTATË PERSONA KANË VDEKUR, 301 TË INFEKTUAR RISHTAZI

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 793 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilët janë regjistruar gjithsej 301 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Që nga rezultatet e djeshme, shtatë vdekje në lidhje me infeksionin COVID19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Podgorica (2), Bijello Pole (3), Budva dhe Ulqini. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 234 pacientë. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve në 24 orët e fundit, numri i përgjithshëm i rasteve aktive aktive Covid-19 në Mal të Zi është 3,625.

SHARE