QEVERIA PO BËN GJITHÇKA PËR T’I BËRË ZGJEDHJET TË DREJTA

Qeveria e Malit të Zi po bën gjithçka për të mundësuar zhvillimin e sigurt të zgjedhjeve në një atmosferë të drejtë dhe demokratike. Kjo u njoftua nga Ministri i Punëve të Jashtme, Srgjan Darmanoviq, gjatë takimit me përfaqësuesit e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve të OSBE / ODIHR në vendin tonë. Ai informoi bashkëbiseduesit e tij se situata aktuale politike në Mal të Zi është e kënaqshme dhe shprehu shpresën që të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhje të shprehin një qëndrim të përgjegjshëm dhe se nuk do të ketë përpjekje për të prishur procesin normal të zgjedhjeve. Masat paraprake, tha ai, duhet të jenë të pranishme. “Qeveria po bën gjithçka për të mundësuar zhvillimin e sigurt të zgjedhjeve në një atmosferë të drejtë dhe demokratike,” theksoi Darmanoviq. Siç theksoi ai, vendimi i të gjitha partive politike për të marrë pjesë në zgjedhje inkurajon dhe forcon gjithashtu legjitimitetin e vetë zgjedhjeve, të cilat, sipas tij, janë gjithnjë konkurruese në Mal të Zi.

SHARE