BRENDA NJË DITE 105 TË INFEKTUAR, 3 VIKTIMA

Microscopic view of Coronavirus, a pathogen that attacks the respiratory tract. Analysis and test, experimentation. Sars. 3d render

Që nga rezultatet e fundit, laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 601 mostrave për koronavirusin e ri, ndër të cilat janë regjistruar 105 raste të reja pozitive të infeksionit.

Tre vdekje të lidhura me infeksion të ri koronavirus u raportuan në pacientët nga Nikshiqi dhe Plava (2).

Të infektuarit janë nga:

Podgorica: 30

Rozhaja: 23

Nikshiqi: 10

Beranë: 8

Bijello Pole: 7

Plava: 6

Budva: 4

Tivari: 3

Gucia: 2

Ulqini: 2

Herceg Novi: 2

Kolashini: 2

Tivati: 1

Andrijevicë: 1

Plevle: 1

Cetijë: 1

Kotor: 1

Petnica: 1

Në Institut është raportuar se janë shëruar 125 pacientë.

Aktualisht në Mal të Zi pozitiv me koronavirus janë 840 persona.

SHARE