KROACIA HAP KUFIJTË E SAJ, JO PËR MALIN E ZI

Në seancën e sotme të Qeverisë, Kroacia mori një vendim për hapjen e kufijve për dhjetë vende evropiane, midis të cilave nuk eshte Mal të Zi, raportojnë media kroate.

Ne kemi bërë një plan sipas të cilit do të ndryshonim vendimin për ndalimin e përkohshëm të kalimit të kufirit për qytetarët e një numri vendesh, për turizmin.

Kjo do t’i referohej Sllovenisë, Hungarisë, Austrisë, Republikës Çeke, Sllovakisë, Estonisë, Lituanisë, Lituanisë, Polonisë dhe Gjermanisë – tha Plenkoviq.

Ai shtoi se është i sigurt se si situata të përmirësohet, lista e vendeve do të zgjerohet.

SHARE