Shumica e njerëzve shohin një fjalë në këtë iluzion optik – por në varësi se sa i mirë është shikimi juaj, ju mund të shihni një tjetër

Çfarë fjalë shihni në këtë imazh?

Shikoni me kujdes këtë foto dhe vini re se çfarë fjale shihni, pasi ajo mund të zbulojë shumë për cilësinë e shikimit tuaj.

Sipas HecticNick në TikTok, shumica e njerëzve shohin fjalën “Close” të shfaqet në imazh.

Por në varësi të shikimit tuaj të mirë, mund të shihni fjalën “Far” së pari. HecticNick ndan iluzione optike, lojëra truri dhe fakte argëtuese në faqen e tij, ku seksionet e komenteve shpesh janë plot me shikues të hutuar.Lexo po ashtu:Iluzioni optik që ju tregon në çfarë gjendje është truri juaj

Në një video të fundit, ai pyeti 3.9 milionë ndjekësit e tij: “Çfarë fjale shihni në këtë imazh?. Shumica e njerëzve e shohin fjalën ‘Close’, por në varësi të pamjes tuaj, ju mund të shihni fjalën ‘Far’ së pari! A mund t’i shihni të dy? Një sugjerim është nëse mund të shihni vetëm ‘Close’. Provoni të mbyllni sytë rreth 90 për qind dhe do të shihni ‘Far’”.

Që atëherë, videoja ka mbledhur mbi 242 mijë shikime dhe pothuajse 32 mijë pëlqime.

Në seksionin e komenteve, shumë shikues raportuan përsëri për të thënë se i panë të dyja fjalët. Ndërkohë disa nuk ishin të bindur se iluzioni optik ishte shumë i vështirë. /Telegrafi/

SHARE