PAGA MESATARE NË MUAJIN MARS 704 EURO

Sipas Monstat, paga mesatare pa taksa dhe kontribute në muajin mars arriti në 704 euro, që është 0.3 për qind më pak se në muajin shkurt. Paga mesatare neto në muajin mars, krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, është rritur për 33.8 për qind. Paga mesatare bruto në mars ishte 868 euro.

SHARE