NGA MESNATA BENZINA MË LIRË TRE CENT , NAFTA NJË CENT MË E SHTRENJTË

Eurosuper 95 dhe 98 nga mesnata do të lirohen për tre cent, ndërsa çmimi i Eurodizelit do të jetë më i lartë për një cent, njofton Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë 1.71 euro dhe 1.75 euro në 15 ditët e ardhshme. Eurodieseli do të kushtojë 1.75 euro, ndërsa çmimi i naftës për ngrohje do të mbetet i pandryshuar 1.67 euro.

SHARE