11 foto nga njerëz që u bënë “shpikës me zero shpenzime shtesë”

Çdo ditë prodhohen miliona kilogramë plastikë dhe ne e përdorim atë çdo ditë.

Por ne mund të riciklojmë artikuj për të krijuar një objekt të ri funksional që do të na sjellë dobi në planin afatgjatë.

Veç kësaj, pa asnjë kosto shtesë, ne mund të bëjmë dhurata të punuara me dorë për të dashurit tanë.

Kjo kursen kohë dhe para dhe na frymëzon të eksplorojmë krijimtarinë tonë dhe të kursejmë para duke rritur ndërgjegjësimin. /Telegrafi/

SHARE