Hëna e re e marsit do të ndikojë më së paku te këto tri shenja të zodiakut

Edhe pse viti 2022 sapo ka filluar, kolektivi po shkon drejt një nate përfundimi në formën e hënës së re të marsit 2022, e cila stacionohet në Peshqit e ndjeshëm dhe të mbinatyrshëm më 2 mars.

Për shkak se shenja e ujit përfundon çdo cikël zodiaku, hëna tjetër është në lidhje me dorëzimin ndaj ndjenjave tuaja dhe heqjen dorë nga ajo që nuk i shërben më qëllimit tuaj shpirtëror.

Kjo për shkak se Peshqit kanë të bëjnë me çlirimin e vetes nga traditat dhe të përshkojnë pjesët e botës tjetër të jetës – mendoni për spiritualitetin dhe intuitën. Për shumë shenja të zodiakut, kjo hënë e re te Peshqit është më shumë se një kohë për t’u rimbushur, megjithatë.

Ai gjithashtu paralajmëron ndryshime dramatike shpirtërore, rinovim dhe çlirim emocional. Por nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më pak të prekur nga hëna e re emocionale e marsit 2022, ndikimi i dritës do të jetë shumë më i ftohtë.

Ky munacion po sqaron qëllimet tuaja dhe ju ndihmon të lini vend për bekime më të mëdha dhe më të mira.

Lexoni më tej për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e pakta me fat të zodiakut që preken më pak nga hëna e re e marsit 2022:

Demi

Akrepi

Bricjapi

/Telegrafi/

SHARE