GJUKANOVIQ: QEVERIA AKTUALE NGA 4 SHKURTI DO T’I PËRKASË SË SHKUARËS

Procesi i reformimit të Partisë Demokratike Socialiste (PDS) duhet të përfundojë në mënyrë që partia të përballet me sukses me sfidat që e presin në periudhën e ardhshme, tha kreu i kësaj partie Millo Gjukanoviq, duke shtuar se është i sigurt që qeveria do të bëhet një gjë e së shkuarës më 4 shkurt. Në seancën e Këshillit të PDS-së të Kryeqytetit, Gjukanoviq tha se politika e kësaj partie është mbi të gjitha politikë e reformave të vazhdueshme. Ai theksoi se, siç është njoftuar nga PDS-ja, që duhet të tregojnë se e kanë kuptuar mesazhin e votuesve nga zgjedhjet për të vazhduar përhapjen dhe forcimin e besimit te qytetarët dhe kjo bëhet vetëm përmes kontaktit të drejtpërdrejtë dhe të menjëhershëm me votuesit. Gjukanoviq vuri në dukje se është e nevojshme të përfundojë procesi i reformës së PDS-së për të përballuar me sukses sfidat që e presin partinë në periudhën e ardhshme dhe për të treguar se e kuptojnë mesazhin që votuesit u dërguan në zgjedhjet e 30 gushtit. “Po ashtu, u shpreh kënaqësia me rezultatet e arritura në nivel të kryeqytetit në katër vitet e kaluara, që është legjitimiteti më i mirë për ciklin e ardhshëm zgjedhor në Podgoricë”, thuhet në komunikatë.

SHARE