ISHP: 463 RASTE TË REJA DHE 7 VIKTIMA

In this handout photo released by the University of Oxford samples from the coronavirus vaccine trials, from various parts of the country, are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në Mal të Zi në 24 orët e fundit janë kryer 1665 testime për Covid 19, nga të cilët 463 kanë dalë pozitiv, njoftohet nga ISHP. Në këtë periudhë janë regjistruar 7 viktima në pacientë nga: Bijello Pole (2), Tivari, Nikshiqi, Podgorica, Danillovgrad dhe Tivati. Numri më i madh i rasteve janë në: Podgoricë 172,  ndërsa në Tuz u regjistruan 2 raste. Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 567 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 7.619.

SHARE