20,000 EUR PËR SHQIPËRINË NGA PODGORICA

Kryeqyteti Podgorica do t’i paguajë 20,000 euro ndihmë Shqipërisë për pasojat e tërmetit. Kjo u njoftua nga kryebashkiaku Ivan Vukoviq në seancën e Asamblesë së Kryeqytetit. Vukoviq gjithashtu shprehi ngushëllime për popullin miqësor shqiptar dhe premtoi ndihmë. Ai tha se një numër i anëtarëve të Shërbimit të Mbrojtjes së Kapitalit dhe Shpëtimit kanë udhëtuar në Shqipëri për të ndihmuar me kolegët e bashkive të tjera në korrigjimin e efekteve të tërmetit në ditët e ardhshme.

SHARE