TESTIMI PCR FALAS PËR TURISTËT DO TË PEZULLOHET

Nga 1 Shtator 2021, testimi falas i PCR do të pezullohet për turistët që kanë nevojë për një test negativ për t’u kthyer në vendin e tyre, njoftoi ISHP. ISHP njoftoi se vendimi u mor nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, me pëlqimin e Qeverisë së Malit të Zi. “Të gjitha rekomandimet e tjera nga” Udhëzuesi për protokollet e sigurisë dhe shëndetit për COVID-19″ duhet të vazhdojnë të zbatohen,” theksuan nga ISHP.

SHARE