Si të hiqni llakun e thonjve nga mobilet dhe dyshemetë prej druri pa e dëmtuar atë

Rregullimi i thonjve tuaj mund të jetë një detyrë e ndërlikuar për të manovruar, veçanërisht kur bëhet fjalë për lyerjen me dorën tuaj jo dominuese.

Dora juaj mund të dridhet ose furça mund të pikojë dhe para se ta kuptoni ka njolla në dyshemenë ose mobilet tuaja.

Epo, nuk ka kuptim të qash për llakun e derdhur, sepse ekspertët në “The Maids” e kanë zgjidhjen.

Ju mund të vini re një spërkatje të tharë në tavolinën tuaj të kafesë ose të lëshoni aksidentalisht furçën tuaj në dysheme dhe të mendoni: “Unë do të përdor vetëm pastrues llaku”. Ndryshe nga emri i tij, pastruesi i llakut nuk duhet të përdoret për të hequr llakun e thonjve nga sipërfaqet prej druri.Lexo po ashtu:Truk i lirë për t’i eliminuar njollat nga mobiliet, madje edhe ato më të forta: Lehtë dhe pa pastrim të mundimshëm!

Në vend të kësaj, ekspertët rekomandojnë përdorimin e alkoolit për të hequr njollat ​​e llakut në shtëpinë tuaj. Nëse njolla është e freskët, përdorni një shtupë pambuku për të thithur llakun e tepërt.

Pasi të keni hequr sa më shumë llak me shtupë tuaj, aplikoni një sasi të vogël alkooli në një leckë të pastër. Fërkojeni njollën butësisht, duke u kujdesur që të mos dëmtoni drurin. /Telegrafi/

SHARE