DITA E “ART CLUB”-it DHE PËRURIMI I NUMRIT 22 TË REVISTËS “LEMBA”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 32-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it), të mërkurën, më 28 dhjetor 2022. Ky eveniment do të mbahet në ora 18:30, në Librarinë “Ulqini” – Ulqin. Me këtë rast do të bëhet edhe përurimi i numrit 22 të revistës për shkencë, kulturë dhe art “Lemba”.

SHARE