MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME PARALAJMËRON PËR RESHJE TË DENDURA TË SHIUT DHE RRËSHQITJES TË DHEUT

Në territorin e Malit të Zi në periudhën prej 26-30 nëntor pritet efekti i aktivitetit ciklon, i cili do të shkaktojë mot të paqëndrueshëm me reshje të dendura shiu dhe stuhi të fuqishme nga era jugore, njofton Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim. Gjatë kësaj periudhe, siç thonë ata, në rajonet qendrore dhe jugore priten reshje të shumëta të shiut, me erëra të forta, të mundshme lokale dhe fatkeqësi të motit me stuhi. Të hënën më datë pritet ftohje  dhe kalim i menjëhershëm i reshjeve të shiut në dëborë në zonat veriore dhe qendrore.

SHARE