TV BOIN NUK DO TË KETË PROGRAM FESTIV ME RASTIN E 18 VJETORIT

“Pas tërmetit në Shqipëri, i cili la dhjetëra persona të vdekur dhe shumë të lënduar, TV Boin nuk do të ketë program festiv me rastin e 18 vjetorit të themelimit në shenjë respekti kombëtar dhe qytetar.”

SHARE