SHPK “KOMUNALE”, TANI VETËM ME NJË KLIKIM NË E-BILL MUND TË SHIKONI GJËNDJEN E LLOGARISË TUAJ

Nga sot, SHPK “Komunale” – Tuz u mundëson qytetarëve në webfaqen e tyre që vetëm me një klikimin në E-BILL të regjistrohen dhe të shikojnë gjëndjen e llogarisë së vet. Në postimin e plotë në Facebook të SHPK “Komunale” Tuz thuhet: “Në web faqen e shpk “Komunale”, komunalno-tz.me, me klikim në E-BILL, në anën e djathtë të faqes, mund të shikoni gjëndjen e llogarisë tuaj dhe mund të regjistroheni që fatura t’ju mbërrijnë në e-mailin tuaj.”

SHARE