VELOVIQ: DISA INDIVIDË PLANIFIKOJNË INCIDENTE DITËN E ZGJEDHJEVE

Policia ka informacione që individë dhe grupe planifikojnë të shkaktojnë incidente dhe trazira në ditën e zgjedhjeve parlamentare, tha drejtori i Administratës së Policisë, Veselin Veloviq.

Ai tha se të gjithë ata që sillen në mënyrë shkatërruese dhe ekstreme do të sanksionohen.

“Burimet tona tregojnë se këta persona, përmes rrjeteve sociale dhe kanaleve të tjera, mbrojnë që gjatë votimit dhe pas mbylljes së vendvotimeve, qytetarët të dalin në rrugë, të shkaktojnë trazira dhe të prishin rendin publik,” thuhet në deklaratë.

Siç tha ai, policia do të veprojë me vendosmëri dhe me përgjegjësi në të gjitha qytetet.

“Dhe ata që përpiqen të tregojnë sjellje destruktive dhe ekstreme, të shkaktojnë paqëndrueshmëri civile dhe të shkelin rregullat ligjore do të parandalohen dhe do të mbajnë përgjegjësi,” tha ai.

“Unë u bëj thirrje qytetarëve që të gjithë të ndajnë përgjegjësinë dhe të ruajnë vlerat qytetare dhe civilizuese të bashkësisë shoqërore, si një e mirë dhe interes i përbashkët i secilit individ dhe familje,” përfundoi Veloviq.

SHARE