MUAJT E KALUAR KANË TREGUAR RËNDËSINË E INVESTIMIT NË KUJDESIN SHËNDETËSOR

Muajt ​​pas nesh kanë treguar rëndësinë e investimit në kujdesin shëndetësor dhe përmirësimin e standardeve të punonjësve shëndetësorë, tha Ministri i Shëndetësisë Kenan Hrapoviq.

“Ministria e Shëndetësisë do të vazhdojë aktivitetet e saj në drejtim të mbështetjes së të gjitha institucioneve shëndetësore dhe krijimin e parakushteve për rritjen e buxhetit shëndetësor, në mënyrë që të rrisë shërbimet shëndetësore dhe mbrojtjen në një nivel edhe më të lartë,” tha Hrapoviq gjatë një vizite pune në Spitalin e Përgjithshëm në Bijello Pole.

Sipas deklaratës, Hrapoviq i dha mbështetje të plotë menaxhmentit të spitalit dhe punonjësve në luftën e tyre kundër virusit dhe rreziqeve që mbart ky virus.

Siç u njoftua nga Ministria e Shëndetësisë, drejtoresha e spitalit, Dr. Biserka Bullatoviq, dhe bashkëpunëtorët e saj e informuan Ministrin për aktivitetet në periudhën e kaluar, të cilat kanë të bëjnë me funksionimin e institucionit dhe përshtatjen me epideminë e virusit korona.

“Në periudhën e ardhshme, ne do të vazhdojmë luftën për të ruajtur shëndetin e qytetarëve tanë dhe do të përpiqemi t’u përgjigjemi të gjitha sfidave që pasojnë,” përfundoi Bullatoviq.

SHARE