SHAI “ART CLUB” ORGANIZON PËRURIMIN E LIBRIT “PA IDEALIZIME” TË AUTORIT ISLAM PALI

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë përurimin e librit “Pa idealizime” të autorit Islam Pali. Përurimi i librit do të bëhet të mërkurën, më 28 korrik 2021, ora 19.00, në mjediset e Restorantit “Panorama” – Rashtishë.

SHARE