INSTITUTI: REGJISTROHEN 77 RASTE TË REJA, 3 VIKTIMA

77 raste të tjera të koronavirusit janë regjistruar në Malin e Zi – 62 midis shtetasve të Malit të Zi dhe 15 midis turistëve që po qëndrojnë në Mal të Zi, sipas rezultateve të fundit të Institutit të Shëndetit Publik. Gjatë ditës së djeshme, tri vdekje në lidhje me infeksionin SARS-CoV-2 u raportuan në ISHP, nga: Podgorica (1), Cetija (1) dhe Plluzhine (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,627. Deri në orën 3 pasdite u raportua shërimi i 13 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 742. Numri më i lartë i rasteve aktive rezulton në Budva, 203, ndërsa në Tuz janë 5 raste aktive.

SHARE