QEVERIA DO TË NDIHMOJË INSTITUTIN IGALO PËR TË KAPËRCYER SITUATËN E VËSHTIRË

Kur bëhet fjalë për ngritjen e tragetit mes Tivarit dhe Barit, kryeministri Dritan Abazoviq tregon se ai do të fillojë të funksionojë në mes ose në fund të qershorit.

“Qëllimi është të blejmë tragetin tonë që duhet të punojë 365 ditë. Edhe nëse nuk është i plotë duhet ta mbajë linjën”, tha Abazoviq.

Qeveria, tha Abazoviq, do të ndihmojë Institutin Igalo për të kapërcyer situatën akute në ditët në vijim.

“Ne do ta zgjidhim edhe atë çështje dhe do të inkurajoja punonjësit e Institutit që të bëjnë maksimumin që sezoni turistik të funksionojë si duhet dhe të marrim vendime që do ta zgjidhin atë çështje në mënyrë të përhershme”, tha Abazoviq.

Ai tha se të gjithë janë dëshmitarë se Qeveria nuk ka shmangur ndonjë çështje të vështirë.

“Thjesht për ta bërë të qartë se shteti nuk e ka 100 për qind të Institutit, por ne i vlerësojmë njerëzit që punojnë atje dhe pacientët dhe për këtë duhet të gjejmë një zgjidhje të përhershme”, tha Abazoviq.

SHARE