EUROSUPER 98 DHE EURODIESEL MË TË SHTRENJTË NJË CENT

Eurosuper 98, Eurodiesel dhe vaji djegës do të rriten për një cent nga mesnata, ndërsa çmimet e Eurosuper 95 nuk do të ndryshojnë, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimi i Eurosuper 98 do të jetë 1.34 euro në dy javët e ardhshme, ndërsa Eurodiesel 1.13 euro. Vaji djegës në 15 ditët e ardhshme do të kushtojë 1.11 euro, ndërsa çmimi i Eurosuper 95 do të mbetet i pandryshuar 1.3 euro.

SHARE