NGA E HËNA, MASA MBROJTËSE E DETYRUESHME NË TË GJITHA AMBIENTET E MBYLLURA

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha, njoftoi se ka të ngjarë të jetë e detyrueshme që nga e hëna të vihet maska në të gjitha hapësirat e mbyllura, në mënyrë që të përgatiten për një zbutje të re.

“Detyrimi për vendosjen e maskës në ambiente të mbyllura vjen pas vendimit për hapjen e dyqaneve të ndryshme, është për të mbrojtur të gjithë ata që punojnë dhe ata që hyjnë në dyqane,” tha Mugosha.

SHARE