VAKSINIMI ËSHTË PLOTËSISHT FALAS

Askush nuk mund t’i ngarkojë qytetarët për asnjë shpenzim shëndetësor në lidhje me vaksinimin kundër virusit korona, njoftuan nga Qeveria e Malit të Zi. Qeveria njoftoi në Twitter një nga pyetjet më të zakonshme që shfaqet në faqen covidodgovor.me, dhe kjo është kush mbulon kostot e vaksinimit. “Shteti siguron vaksina falas për të gjithë qytetarët në territorin e Malit të Zi. Askush nuk mund t’ju faturojë për ndonjë shpenzim shëndetësor në lidhje me vaksinimin,” shkruan qeveria. 63,647 qytetarë aplikuan për vaksinim. Doza e parë është marrë nga 11,857 prej tyre, dhe doza e dytë nga 1,702 qytetarë.

SHARE