PAS VAKSINIMIT, TUBIME DHE PA DISTANCË / 25-30 MIJË DOZA TË ASTRAZENECA MBËRRIJNË PËR FUNDJAVË

Në muajt në vazhdim, pritet që individët plotësisht të vaksinuar do tu lejohet tubimi në ambiente të brendshme dhe pa distancë fizike ose mbajtja e maskës ​​në kushte të caktuara. Kjo është publikuar në llogarinë Twitter të Qeverisë së Malit të Zi, në përgjigje të një nga pyetjet e bëra më shpesh në faqen e internetit www.covidodgovor.me. Pediatre e Qendrës Shëndetësore Podgorica Sllagjana Raçiq thotë se nuk ka arsye mjekësore pse qytetarët do të zgjidhnin vaksinën që dëshirojnë të marrin. Kontingjenti i parë i 25,000 deri në 30,000 doza të vaksinave Astra Zeneka do të mbërrijë në Malin e Zi gjatë fundjavës, pas së cilës ata do të rrisin numrin e pikave të vaksinimit, njoftoi Sekretari i Shtetit në Ministrinë e Shëndetësisë Dr. Borko Bajiq, duke shtuar se ata janë të kënaqur me dinamika e vaksinimit.

SHARE