74 PACIENTË NË RREZIK PËR JETËN

Në Qendrën Klinike të Malit të Zi, 74 pacientëjanë në rrezikë për jetën, u njoftua nga ai institucion shëndetësor. 140 pacientë të infektuar me virusin corona janë të shtruan në spital në QKMZ. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 7,296. Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1234.

SHARE