INSTITUTI: 7 TË VDEKUR, 606 RASTE TË REJA

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit kryen dje analizën dhe dorëzuan rezultatet për 2281 mostra në koronavirusin e ri në Institut, ku janë diagnostifikuar 606 raste të reja. Që nga dje, shtatë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Podgorica (2), Nikshiqi (1), Bijello Pole (1), Tivari (1), Cetija (1) dhe Kotori (1). Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 514 pacientëve, ndërsa numri i përgjithshëm i rasteve aktive aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 8.619.

SHARE