WhatsApp jashtë shërbimit/ Përdoruesit nuk mund të marrin dhe dërgojnë mesazhe

Aplikacioni WhatsApp është jashtë shërbimit.

Përdoruesit nuk mund të marrin apo dërgojnë mesazhe.

Ky aplikacion ka rënë që prej mëngjesit të sotëm.

SHARE