PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE FILLORE DHE TË MESME, TË HËNËN DHE TË MARTËN PUSHIM

Afati i parë i klasifikimit për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme do të përfundojë të premten, ndërsa ai i radhës do të fillojë më 2 nëntor, njoftoi Ministria e Arsimit. Nga ai dikaster qeveritar thanë se në kalendarin shkollor parashikohet pushim dyditor në mësim pas tremujorit të parë. Viti shkollor në Mal të Zi për 94 mijë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme filloi më 5 shtator.

SHARE