ISHP: 370 RASTE TË REJA, 6 HUMBJE JETE

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 370 raste të reja me Covid-19, dhe 6 viktima nga kjo sëmundje, nga mosha 61 deri në atë 90 vjeçare.  Gjatë kësaj kohe u shëruan 595 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 4012, nga të cilët 23 në komunën e Tuzit.

SHARE