PANAIRI NDËRKOMBËTAR I LIBRIT NË PODGORICË

Panairi i IX-të Ndërkombëtar i Librit do të hapet më 27 shtator në arenën Bemax dhe do të zgjasë deri më 1 tetor, njoftoi kryeqyteti.

Kryeqyteti i Podgoricës tha se programi përcjellës i këtij viti është jashtëzakonisht i larmishëm dhe cilësor.

Autorë vendas, si dhe emra të njohur nga rajoni dhe Europa, do të prezantohen para publikut.

SHARE