NGA MESNATA LIROHEN DERIVATET

Në Mal të Zi, prej sonte në mesnatë lirohen derivatet e naftës dhe të benzinës prej tre deri në katër centë për litër, ndërsa çmimi i vajit ekstra të lehtë mbetet i pa ndryshuar, kumtuan nga Ministria e Ekonomisë.

Çmimi me pakicë i EUROSUPER 98 dhe 95, do të lirohet për tre centë dhe do të kushtojnë 1,41 euro gjegjësisht 1,38 eura.

Ndërsa, çmimi i ri i EURODIZEL, do të kushtojnë 1.26 eura.

Kurse, çmimi i vajit ekstra të lehtë, në 15 ditët në vijim mbetet i pa ndryshuar dhe do të kushtojnë 1,26 eura.

SHARE