KRYEQYTETI NDIHMON MIQTË DHE FQINJËT NË TUZ

Kryeqyteti Podgorica ndihmon komunën mike dhe fqinje të Tuzit me 50,000 € në mënyrë që të shuarjes së koronavirusit në këtë zonë. Të gjitha bizneset dhe shërbimet në Kryeqytet janë të gatshme të angazhohen sa më shumë që të jetë e mundur për t’i ndihmuar fqinjët – Tuzin, të merren me efektet e infeksionit të koronavirusit. Përveç kësaj, nga mëngjesi, ka filluar dezinfektimi i zgjeruar i hapësirave publike, në përputhje me rekomandimet e Institutit të Shëndetit Publik. #Qëndronështëpi

SHARE