NIMANBEGU: NUK KA KOHË PËR SHKRESA ZYRTARE, POR BISEDA NË TAVOLINË NË MENJEHERSHME

Deputeti Genci Nimanbegu njofton se ka qenë në kontakt me kryeministrin Zdravko Krivokapiq ku ka përcjellur shqetësimin mbi situaten në Tuz të krijuar nga vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë.

Lexoni postimin e plotë të Nimanbegut:

Ne kontakt direkt me Kryeministrin Krivokapiq kam percjell shqetsimin mbi situaten ne Tuz te krijuar nga vendimi i Ministrise se Shendetsise. Mungesa e dijalogut qe ka percjell kete vendim per mbylljen e lokaleve duhet te mos behet peng e moskomunikimit zyrtare te drejtperdrejt te Qeverise dhe Komunes. Nuk ka kohe per shkresa zyrtare, por bisedat ne tavoline te menjehershme. Apelova qe ky problem te zgjidhet urgjentisht dhe i njohtuar nga Kryetari Gjeloshaj qe Tuzi ka gatishmeri dhe pergjegjesi qe kjo situat te zgjidhet me dijalog.

SHARE