IVANAJ: DIALOG PO, DISKRIMINIM JO

Nënkryetari i komunës së Tuzit, Ivan Ivanaj, përmes një komunikate në “Facebook” thekson se kur ishte nevoja, ishim shembull se si ruhet shëndeti i qytetarëve.

Lexoni postimin e plot të nënkryetarit Ivanaj:

Kur ishte nevoja, ishim shembull se si ruhet shëndeti i qytetarëve!Tani, përsëri jemi shembull se si luftohet për të drejtat e qytetarëve!Dikush ndoshta ka menduar se duke na diskriminuar dhe shkelur, do të na bëjë të strukemi, por e kan gabim!Dialog PO, diskriminim JO!

SHARE