GJELOSHAJ NJOFTON SE MERR MESAZH NGA ABAZOVIQI

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, përmes një komunikate në “Facebook” bëri me dije se mbas shumë përpjekjeve për të ra në kontakt me Qeverinë e Malit të Zi, më në fund fiton një mesazh nga zëvendëskryeministri Dritan Abazoviq.

Postimi i plotë:

Sapo mora një mesazh me tekst nga Zëvendëskryeministri Abazoviq pas një përpjekje dy-ditore për të kontaktuar Qeverinë e Malit të Zi, së cilës iu përgjigja me thirrje dhe e ftova atë në një takim në komunën e Tuzit për të diskutuar mundësinë e zgjidhjes së problemit. Po e presim!

SHARE