FORCA E RE DEMOKRATIKE: PËRKRAHJE E FUQISHME PËR TUZIN

Forca e Re Demokratike përkrah fuqishëm kryetarin e komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, në mbrojtje të ekonomisë dhe të drejtave të qytetarëve të Malësisë.

Lexoni postimin e plotë:

Përkrahje e fuqishme për Tuzin

Forca e Re Demokratike përkrahfuqishëm kryetarin e Komunës së Tuzit në mbrojtjen e ekonomisë dhe të drejtavetë qytetarëve të Malesisë nga diskriminimi që po i bëhet nga Qeveria mevendimin që krahas situatës së favorshme epidemiologjike t’ia mbyllë objektet turistike.

Për fat të keq, me vendimin e vet, Qeveria tregon paaftësinë në gjetjen e zgjidhjeve pa sakrifikuar shqiptarët ose pa u hakmarrë ndaj tyre kurse lidershipi i Komunës së Tuzit me vendimin e vet edhe njëherë tregon kompetencë dhe qëndrim në krye të detyrës dhe besimit të popullit.

Ftojmë kryeministrin dhe zëvendës kryeministrin e Malit të Zi që t’i përgjigjet ftesës së kryetarit të Tuzit Nik Gjeloshaj.

SHARE