11 PERSONA VDIQËN, 571 TË TJERË U INFEKTUAN

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

11 persona të tjerë vdiqën si rezultat i virusit corona dhe 571 raste të reja të infeksionit u konfirmuan, njoftoi ISHP. Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publikë dhe privatë analizuan gjithsej 2,100 mostra për koronavirusin e ri. Që nga rezultatet e djeshme, njëmbëdhjetë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Podgorica (5), Nikshiqi (3), Budva (1), Cetijë (1) dhe Andrijevica (1). Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 497 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8,534.

SHARE